Wednesday, January 18, 2012

KERAMAT

Hai sume! Ni sepatutnya entry kelmarin dlu tp xpe lah. Saje nk share ngan korang. 2 malam lepas aku tengok wayang dgn hubby cerita KERAMAT. Tak tau nk review mcmana ( I'm so not gud in that ) tapi yg boleh aku cakap is FRUST! Sebab tengok daripada the making ngan trailer memang seram kan tapi bile tengok seram tu 5 saat je yg lain tak. Sound efek bukan main lagi. Jalan cerita pon longgar. Mungkin sebagai penggemar filem seram aku xrasa seram sangat sbb ade lagik yg seram dari ni. Aku xtau la penilaian korang lak caner. But for me its 2.5 bintang sajorr.. Okbai

5 comments:

  1. tak layan citer hantu melayu yang ntah apa kat wayang..heheh seram

    ReplyDelete
  2. hehe, ade gk yg best mimy, citer ni mmg ntah pape! rugi g tgk.. huhu

    ReplyDelete
  3. salam kenal..dah lama xtgk wayang...tgk kat tv je...

    ReplyDelete
  4. terus hilang semangat nak tengok, tunggu tayangan masa raya je nanti hihihi

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete