Thursday, November 24, 2011

Harimau Sudah Membaham Garuda!


Tahniah diatas kejayaan skuad Harimau Muda Malaysia kerana berjaya menumpaskan si Garuda Indonesia pada perlawanan yang berlangsung semalam di Stadium Utama Bung Karno. Tentunya semua rakyat Malaysia sangat bangga dengan pencapaian mereka memperolehi pingat emas untuk sukan bolasepak Sukan Sea kali ini.. Wahh, sangat formal ye! aillike.. Tentu2 penyokong2 Indonesia makan ati tengok gambar kat atas ni, tp nasihat aku xpayah la makan ati sangat sebab dah terbukti skuad bolasepak Malaysia memang power. Kalau x sedangkan Indonesia boleh tumpas 2 kali dengan Malaysia di gelanggang sendiri.. kau ade?? xde kan?? lempang diri sendiri sekarang cepat!!

Ni antara gambar2 yg aku curik (ampun) dari FB KELAB PENYOKONG SKUAD HARIMAU MALAYA

Kapten Skuad Harimau Muda
Awesome Baddrol

Comel budak Fandi ni.. huk huk

The Great Defender
Muslim 
(pon cute gak..lalala)

Antara penyokong yg menunggu di LCCT

Nahh! amik.. aku bg gambar besor kat korang..
Goalkeeper yg menjadi igauan wanita
kecuali aku.
hahaha.
U did a very good job 
Mr.Apex

Once again Tahniah buat Skuad Harimau Muda Malaysia. Pedulikan kata2 kesat, caci hamun, carut marut penyokong2 indon yang tak bertamadun & tak bermaruah tu. Balanya, 2 orang penyokong mereka maut di stadium & 7 orang lagi cedera. Harap penyokong2 indon lepas ni mengambil iktibar dari kejadian semalam. Apapun yang korang katakan MALAYSIA TETAP HEBAT!! Thats why WE MALAYSIAN LOVE MALAYSIA SO MUCH.. Thanks to all Malaysian jugak yang mendoakan kejayaan skuad bolasepak kita.. Yeayy.. Alhamdulillah..


hahaha.. untuk sesiapa pun yg buat benda alah ni aku ucapkan syabas!










2 comments:

  1. Congrats!! Aku suka Nazmi ngn Fadhli ke ape yg amik penalti jugak tu. Comey! hihi

    to indonesian... GTH! :D

    ReplyDelete
  2. hehe.. muda2 lg comey ar sorang2..

    ReplyDelete